luni, 20 septembrie 2010

Fridays with SYNTHPLANTS



DAN CE & MOOSHU
THORNADO
DAN ENE

...Dan-Ce & Mooshu :
"Mooshu" şi "Dan-CE" sunt doi tineri DJ talentaţi şi mai nou si producători din Bucuresti. Ei aduc la Crossworld Records primul lor EP împreună, "Big Fish". pentru mai multe detalii ii gasiti aici : www.myspace.com/mooshuanddance

THORNADO:
Thornado, pe numele sau adevarat Danciu Bogdan, s-a nascut in 1984, iar primul sau contact cu muzica electronica l-a avut in 1994 cand a primit cadou de la un prieten o caseta cu The Prodigy. In 2005, 2006 and 2007, Thornado a fost nominalizat la premiile Nights.ro, la categoria "Cel Mai Bun DJ Roman ".Thornado a mixat, de-a lungul carierei sale, cu artisti precum: Jeff Mills, Darren Price, Christian Ficher, Ozgur Can, Jeff Samuel, Meat, General Midi, DJ Dread.

DAN ENE :
Dan Ene a aprofundat muzica alaturi de fratele sau, care avea un magazin de muzica, in Braila. Studentia la Bucuresti l-a purtat in vibe-ul petrecerilor electronice si a facut o fixatie pentru butoane, discuri si basi. A cumparat echipamentul tehnic mult visat, a exersat si a perseverat in tehnica si gusturi muzicale. Iar acolo unde exista pasiune, visele se transforma in realitate. Constanta melodica a seturilor sale aduce aminte de uniformitatea energetica a seturilor tech si house. Dansant pana dimineata si dupa, rezoneaza cu publicul pana la ultima picatura de sudoare.Pentru ca isi pune toate resursele in slujba culturii de club, in 2007 a pus bazele agentiei de booking Main Events. Agentia nu aduce doar artistul sa cante, gandeste petrecerea, in functie de doleantele publicului. Si are succes.
Mai multe detalii aici : http://www.mainevents.ro/danene.html


Be there !!!
Fatcat
Gabroveni 24